Κάτι τρέχει με Κουρμπέλη στην Τουρκία: Όργιο φημών για δανεισμό του από την Τράμπζονσπορ στην Καϊσερί!

Κάτι τρέχει με Κουρμπέλη στην Τουρκία: Όργιο φημών για δανεισμό του από την Τράμπζονσπορ στην Καϊσερί!
Photo Credits: INTIME

Για μονοετή δανεισμό του Κουρμέλη στην Καϊσέρισπορ αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα, την ώρα που ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει συμφωνήσει σε τίποτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτι τρέχει με Κουρμπέλη στην Τουρκία.

Και, όμως, ο Κουρμπέλης δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στην Τράμπζονσπορ. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα δημοσιεύματα στην γείτονα, όπου αναφέρουν πως υπάρχει θέμα δανεισμού του στην Καϊσερίσπορ.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν οι μεταγραφές στην Τουρκία τελειώνουν στις 15 του μήνα. Και κάπου εδώ τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχεθι υμφωνία της Καϊσέρισπορ με την Τράμπζονσπορ για τον μονοετή δανεισμό του Έλληνα αμυντικού μέσου, μόλις δύο μήνες μετά τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό. Ο μοναδικός όρος που φέρεται να υπάρχει από την πλευρά του συλλόγου της Τραπεζούντας, είναι να καλυφθεί ο μισός μισθός του παίκτη από την ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί φέτος.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο ίδιος ο Κουρμπέλης δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν για αυτή τη μετακίνηση. Ο 30χρονος μοιάζει να μην προορίζεται για βασικός στην Τράμπζονσπορ και αυτό αυτόματα τον βάζει σε δύσκολη θέση.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ όμως, έχει δηλώσει άγνοια στον κύκλο του σχετικά με τη φημολογία και την ίδια γραμμή ακολούθησε και το ρεπορτάζ των ντόπιων δημοσιογράφων στην Τραπεζούντα. Αυτό δεν διέψευσε το ενδιαφέρον τη Καϊσέρισπορ, όμως ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόθεση παραχώρησης του παίκτη από τη νέα ομάδα του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X