Επίσημο: Στην Αλ Αραμπί ο Βεράτι (VIDEO)

Επίσημο: Στην Αλ Αραμπί ο Βεράτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκο Βεράτι μετακομίζει στo Κατάρ και την Αλ Αραμπί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της Αλ Αραμπί με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι.

Ο Ιταλός μέσος, Μάρκο Βεράτι αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Γαλλίας για 45 εκατ. ευρώ και προστίθεται στη μακρά λίστα των επιφανών παικτών που αυτό το καλοκαίρι μετακομίζουν στις αραβικές χώρες.

Ο Βεράτι αποχώρησε από την πρωτεύουσα της Γαλλίας έπειτα έντεκα χρόνια και 416 συμμετοχές με την Παρί σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στη συγκομιδή του 11 γκολ και 61 ασίστ. O 30χρονος άσος συμφώνησε για τρία χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 30 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα για την Παρί Σεν Ζερμέν για πάνω από μια δεκαετία, που ήμουνα με τόσους πολλούς σπουδαίους παίκτες και κέρδισα 30 τρόπαια. Το Παρίσι, ο σύλλογος και οι οπαδοί του θα έχουν πάντα μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα είμαι για πάντα Παριζιάνας», είπε ο Μάρκο Βεράτι.

Γεννημένος στην Πεσκάρα, ο Βεράτι εντάχθηκε στην ακαδημία νέων της τοπικής ομάδας του, Ντελφίνο Πεσκάρα, το 2005. Τον Αύγουστο του 2008, σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο μέσος έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε αγώνα του Κυπέλλου πριν καθιερωθεί ως βασικός δύο χρόνια αργότερα, λίγο μετά την άνοδο της ομάδας του στη Serie B. Αφού βοήθησε το σύλλογό του να κατακτήσει τον τίτλο της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας το 2012, ο Βεράτι πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Με το παρατσούκλι «Μικρή Κουκουβάγια», ο Βεράτι ήταν μόλις 19 ετών όταν έγινε μέλος των Παριζιάνων.

Κατέκτησε το…εσωτερικό «τρεμπλ» (Ligue 1, Coupe de France, Coupe de la Ligue) με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2015 και το 2016. Πάνω από δέκα χρόνια από την άφιξή του στο Παρίσι και με 30 τρόπαια αφήνει το Παρίσι.

Με την εθνική ομάδα της Ιταλίας από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2012, έχει συνολικά 55 συμμετοχές.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X