Γράφει ιστορία στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα: Πατάει στην κορυφή με 50 ματς και 70% νίκες

Γράφει ιστορία στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα: Πατάει στην κορυφή με 50 ματς και 70% νίκες
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μετρά χιλιόμετρα με την ΑΕΚ και γράφει ιστορία με 35 νίκες, 7 ισοπαλίες, 8 ήττες με ποσοστό νικών 70%

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA κάνει το «ταμείο» της μέχρι τώρα παρουσίας του Αργεντινού τεχνικού, Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Ένωσης και μαζί το συγκριτικό τεστ του “Pelado” με τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της ΑΕΚ.

Όσο γρήγορα τσουλάει η μπάλα στο χορτάρι, άλλο τόσο γρήγορα κυλάει και ο χρόνος.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον περασμένο Απρίλιο και πήρε (live) γεύση από την ΑΕΚ ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Ο “Pelado” βρέθηκε εκείνη την ημέρα στην Τούμπα και παρακολούθησε από σουίτα του γηπέδου την αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Προϊόντος του χρόνου σήκωσε μανίκια κι ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση των «κιτρινόμαυρων» τους οποίους έπειτα από μια ονειρική σεζόν (2022-23) οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ!

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο της θητείας του στην ΑΕΚ, ο 49χρονος κόουτς κέρδισε μια θέση στην ξεχωριστή κατηγορία των πιο επιτυχημένων («παρασημοφορημένων») προπονητών του κλαμπ.

Σημείο αναφοράς στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στο Βόλο, αποτέλεσε η 50η παρουσία του Αλμέιδα σε επίσημο ματς στον πάγκο της ΑΕΚ.

Σε σύνολο 50 αγώνων (σε Ελλάδα και Ευρώπη) το κοντέρ του Αλμέιδα γράφει, 35 νίκες, 7 ισοπαλίες, 8 ήττες και ποσοστό νικών 70%!

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X