Εγκώμια Σονγκ για Μουκουντί-Γου: «Είναι το δίδυμο που ψάχνουμε για την άμυνα του Καμερούν» (ΦΩΤΟ)

Εγκώμια Σονγκ για Μουκουντί-Γου: «Είναι το δίδυμο που ψάχνουμε για την άμυνα του Καμερούν» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το εγκώμιο του Αρόλντ Μουκουντί ως δίδυμο με τον Γου στις θέσεις των στόπερ στο Καμερούν έσπευσε να πλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Ριγκομπέρτ Σονγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του Αρόλντ Μουκουντί ως δίδυμο με τον Γου στις θέσεις των στόπερ στο Καμερούν έσπευσε να πλέξει εμμέσως πλην σαφώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Ριγκομπέρτ Σονγκ.

Συγκεκριμένα, ο Σονγκ αναφερόμενος στην εικόνα των δύο στόπερ, υπογράμμισε ότι ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο, με την άποψή του να έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα με δεδομένο πως ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής έπαιζε σ’ αυτή τη θέση. Μάλιστα, ο Σονγκ θυμήθηκε τα χρόνια που έπαιζε μπάλα και ήταν δίδυμο στην άμυνα με τον άλλοτε άσο της Παναχαϊκής, Ραϊμόν Καλά.

«Δουλέψαμε με τους Μουκουντί-Γου εδώ και μία εβδομάδα. Εγώ έπαιζα με τον Καλά και είχαμε διαφορά στο μέγεθος. Έτσι συμβαίνει και με τους Μουκουντί-Γου, ωστόσο ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και αυτό είναι που ψάχνουμε», είπε ο Σονγκ.

Και αυτά τη στιγμή που οι αριθμοί του Μουκουντί είναι εξαιρετικοί στο ματς με το Μπουρούντι, όπου το Καμερούν με το τελικό 3-0 κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Μουκουντί είχε 46 επαφές με την μπάλα και 94,4% επιτυχημένες πάσες. Μάλιστα, 7 στις 7 στις πάσες προς την επίθεση.

Εικόνα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X