Αντετοκούνμπο: «Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει στην Εθνική, αλλά όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός»

Αντετοκούνμπο: «Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει στην Εθνική, αλλά όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός»
Photo Credits: INTIME

«Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει στην Εθνική, αλλά όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός», δηλώνει ο άσος των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στο podcast «48 minutes» και μίλησε για την καταγωγή του και για το ποιο μέρος της προσωπικότητάς του είναι περισσότερο ελληνικό και ποιο νιγηριανό.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο podcast «48 minutes», με τον «Greek Freak» αναφέρεται τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο εξωαγωνιστικό.

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι συνέκριναν την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με αυτή του Χακίμ Ολάζουον και σε ερώτηση που του έκαναν για το ποιο «μέρος» της προσωπικότητάς του αντιπροσωπεύει τον ελληνικό του χαρακτήρα και ποιο «μέρος» τον αφρικάνικο, απάντησε:

«Έχω τις αξίες και τις αρχές της Νιγηρίας. Άλλωστε οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί και έχω μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Βέβαια εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα, με την ευρωπαϊκή νοοτροπία, οπότε έχω στοιχεία και από τις δύο πλευρές» είπε και πρόσθεσε «Η περίπτωση μου μοιάζει λίγο με του Ολάζουον γιατί και εκείνος αν και Νιγηριανός αντιπροσώπευε περισσότερο το αμερικάνικο κομμάτι του.

Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω. Το καλοκαίρι πήγα και με τη μητέρα μου, συνάντησα τους συγγενείς μου. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει με την Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είμαι Νιγηριανός, Αφρικανός».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X