Γκριν: «Στόχος μου να βοηθήσω τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στο NBA»

Γκριν: «Στόχος μου να βοηθήσω τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στο NBA»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντρέιμοντ Γκριν διψάει για δύο ακόμα πρωταθλήματα με τους Γουόριορς, ενώ θέλει να βοηθήσει και τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του δαχτυλίδι στο NBA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ετοιμάζεται για τη 12η σεζόν του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τους οποίους έχει πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα στο NBA (2015, 2017, 2018, 2022). Αυτό δεν σημαίνει πως δεν διψάει για νέους τίτλους και διακρίσεις. Φέτος δε έχει και ένα έξτρα κίνητρο. Το να συνεισφέρει στο να κατακτήσει και ο Κρις Πολ (σσ. που μετακόμισε πρόσφατα στους Πολεμιστές) το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του.

«Θα είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Ο στόχος μου για φέτος είναι να βοηθήσω τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στο NBA. Αυτός είναι ο στόχος μου. Καμία λύτρωση ή οτιδήποτε άλλο για τον Ντρέιμοντ. Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Κρις Πολ να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο 33χρονος φόργουορντ στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN.

«Αν αρχίσουμε να μιλάμε για την ιστορία…, για τα πέντε πρωταθλήματα των Γουόριορς. Μπορούμε να συνεχίσουμε. Ο στόχος δεν είναι να μείνουμε σε αυτά. Κι αυτό μας βάζει σε μία εντελώς διαφορετική συζήτηση. Δεν μου αρέσει να μιλάω με αριθμούς, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρουμε δύο ακόμα πρωταθλήματα; Γιατί όχι; Σίγουρα υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες στο NBA, αλλά δεν βλέπω κάτι που μπορεί να μας σταματήσει από το να πάρουμε άλλα δύο πρωταθλήματα», τόνισε ακόμα ο Γκριν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X