ΑΕΚ: Βασικός ο Πινέδα στη «γεμάτη» ισοπαλία του Μεξικού (3-3) με το Ουζμπεκιστάν (VIDEO)

ΑΕΚ: Βασικός ο Πινέδα στη «γεμάτη» ισοπαλία του Μεξικού (3-3) με το Ουζμπεκιστάν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Ορμπελίν Πινέδα στο «γεμάτο» 3-3 του Μεξικού κόντρα στο Ουζμπεκιστάν, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις ΗΠΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ πήρε φανέλα βασικού στον άξονα της μεσαίας γραμμής των Μεξικανών και αντικαταστάθηκε στο 46ο λεπτό από τον Κορτίσο, με τον 28χρονο χαφ να ολοκληρώνει με αυτόν τον τρόπο τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Ουζμπεκιστάν άνοιξε το σκορ με τον Αμπντικολίκοφ στο 18ο λεπτό, με τους Μεξικανούς να βρίσκουν άμεσα την απάντηση ισοφαρίζοντας με τον Ραούλ Χιμένες στο 21′.

Οι Ουζμπέκοι όμως πήραν ξανά το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τουργκουνμπόεφ να «γράφει» το 2-1 στο 45+1′.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χιμένες στο 80′ να ισοφαρίζει σε 2-2, με τους Μεξικανούς να κάνουν την ανατροπή στο 88′ με τον Αντούνια.

Η χαρά των Μεξικανών, ωστόσο κράτησε για λίγο αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουκούροφ, ισοφάρισε στο τελικό 3-3.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X