Πρεμιέρα με το Λαύριο για την ΑΕΚ στην Basket League - Όλο το πρόγραμμα (ΦΩΤΟ)

Πρεμιέρα με το Λαύριο για την ΑΕΚ στην Basket League - Όλο το πρόγραμμα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έμαθε το πρόγραμμά της στο πρωτάθλημα της Basket League

Η ΑΕΚ ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα της Basket League με το Λαύριο!

Η Ένωση έμαθε το πρόγραμμά της για την Basket League της σεζόν 2023-24 στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Πιο αναλυτικά οι κιτρινόμαυροι του Ζοάν Πλάθα θα αντιμετωπίσουν την πρώτη αγωνιστική της φετινής σεζόν το Λαύριο στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Τη δεύτερη αγωνιστική η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, ενώ την τρίτη η Ένωση θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Απόλλων Πάτρας. Στη συνέχεια η ομάδα του Πλάθα θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη, ενώ την πέμπτη αγωνιστική οι κιτρινόμαυροι θα κοντραριστούν με την Καρδίτσα εντός έδρας.

Την έκτη αγωνιστική ο Δικέφαλος αναμένεται να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Την όγδοη αγωνιστική η Ένωση θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των δύο δικεφάλων, ενώ την ένατη αγωνιστική η ΑΕΚ θα μεταβεί στην Πάτρα προκειμένου να αγωνιστεί με τον τοπικό Προμηθέα.

Την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου η Ένωση θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το νεοφώτιστο Μαρούσι, ενώ η αυλαία θα πέσει εκτός έδρας κόντρα στο Περιστέρι για τη Βασίλισσα.

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα ισχύσουν οι ίδιες αγωνιστικές με τον πρώτο με την μόνη αλλαγή την αντιστροφή των εδρών. Έτσι, αρχικά η Ένωση θα ταξιδέψει στο Λαύριο, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχθεί στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων τον Ολυμπιακό.

Την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου η ομάδα του Πλάθα θα μεταβεί στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ενώ την τέταρτη θα κοντραριστεί εντός έδρας με τον Άρη. Στη συνέχεια η ΑΕΚ θα διασταυρώσει τα ξίφη της εκτός έδρας με αντίπαλο την Καρδίτσα, ενώ την έκτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου θα αντιμετωπίσει ξανά εκτός έδρας τον Κολοσσό.

Οι κιτρινόμαυροι την έβδομη αγωνιστική θα φιλοξενήσουν στα Λιόσια τον Παναθηναϊκό, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ. Η συνέχεια θα δοθεί για την Ένωση εντός έδρας απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, ενώ την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι εκτός έδρας.

Την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου, όπως και του πρώτου, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί αυτή τη φορά εντός έδρας με το Περιστέρι ρίχνοντας έτσι την αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα:

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X