Χατζηδιάκος: «Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για να με αποκτήσει»

Χατζηδιάκος: «Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για να με αποκτήσει»
Photo Credits: INTIME

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπήρξε από την ΑΕΚ αλλά και την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παντελής Χατζηδιάκος, σημείωσε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από την Ένωση, ωστόσο είχε πάρει ήδη την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κάλιαρι, μετά από συνομιλία που είχε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΑ Σπορ:

Για το αν είναι επιλογή του Ρανιέρι στην Κάλιαρι: «Είναι σπουδαία προσωπικότητα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν πάρω την απόφαση και με βοήθησε πολύ να πάρω την απόφαση να βρεθώ στην Κάλιαρι. Ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί φέτος και εύχομαι να του αλλάξω τις αναμνήσεις με τους Έλληνες».

Για την απόφαση του να φύγει από την Άλκμααρ: «Στην αρχή σίγουρα θα έσκαγα αν θα έφευγα, μετά θα έπρεπε να μπεις πάλι σε ρυθμούς να διεκδικήσεις στόχους, θα υπήρχε και πάλι ένα ωραίο κίνητρο να τελειώσω το συμβόλαιό μου στην Άλκμααρ και να έφευγα το καλοκαίρι ελεύθερος. Η Άλκμααρ για εμένα είναι οικογένεια, με βοήθησαν πάρα πολύ και σε αυτή την μεταγραφή γιατί ξέρουν ότι έχω περάσει δύσκολες στιγμές με τραυματισμούς, περίμενα και εγώ να φύγω τις 31 Αυγούστου για να βοηθήσω την ομάδα στην Ευρώπη. Όπως τα έφερε η ζωή πέτυχα και ένα πολύ σημαντικό γκολ πριν φύγω».

Για το αν θα έμενε στην Ελλάδα: «Ίσως θα έπαιζα στην Λαμία, ίσως να μην έπαιζα και ποτέ ποδόσφαιρο γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα οι ακαδημίες δεν προωθούνται όπως το εξωτερικό, οι πιθανότητες να γίνω ποδοσφαιριστής θα ήταν δυστυχώς λιγότερες».

Για το αγωνιστικό του στυλ: «Έχω τσακωθεί αρκετές φορές στο γήπεδο, αν χρειαστεί να τσακωθώ θα τσακωθώ, για εμένα είναι μια πρόκληση η Ιταλία, είναι διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που έχω παίξει στην Ιταλία. Το να τσακωθώ είναι λίγο παλιάς εποχής, για παράδειγμα ο Βαράν και ο Φαν Ντάικ δεν τους βλέπω να τσακώνονται, αυτό που υπήρχε παλιά έχει τελειώσει γιατί πλέον υπάρχουν και οι κάμερες».

Για το αν βρέθηκε κοντά σε κάποια ελληνική ομάδα: «Από Ελλάδα δεν είχα τίποτα συγκεκριμένο, υπήρξε ένα τηλεφώνημα με την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες αλλά είχα πάρει την απόφασή μου για την Κάλιαρι, υπήρξε και η Λιντς αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω, για εμένα ήταν μια καλή ευκαιρία η Κάλιαρι με έναν καλό προπονητή και πιστεύω ότι μου ταιριάζει το ιταλικό ποδόσφαιρο».

Για την Κάλιαρι: «Κράτησαν παίκτες από πέρσι για να μείνει δεμένη η ομάδα, πήραν εμένα και άλλους 2-3 παίκτες και ελπίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά, έχουμε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με Μίλαν και Αταλάντα, τώρα παίζουμε με την Ουντινέζε εκτός έδρας, το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο».

Για την γκάφα της ΕΠΟ με τις τιμωρίες των διεθνών: «Το έμαθα, δεν μπορώ να πω κάτι…»

Για το αν μπορεί η Εθνική να κάνει την υπέρβαση: «Μπορούμε και πάνω απ’ όλα το θέλουμε πάρα πολύ, δυστυχώς στο παιχνίδι με την Ολλανδία δεν πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε πολύ. Πήραμε ένα μάθημα που θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια που είναι τρεις «τελικοί» για εμάς».

Για τον Βαγγέλη Παυλίδη: «Του ευχήθηκα να βγει πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία, να κάνουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X