Με Γαλλία και Πορτογαλία θα ανταλλάσσει διαιτητές η ΕΠΟ για τα ντέρμπι!

Με Γαλλία και Πορτογαλία θα ανταλλάσσει διαιτητές η ΕΠΟ για τα ντέρμπι!
Photo Credits: INTIME

Οι δύο χώρες με τις οποίες ανταλλάσσει διαιτητές η ΕΠΟ για τα ντέρμπι της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία ξένων διαιτητών στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος επανήλθε ξανά στην επικαιρότητα, καθώς την Κυριακή (17/9) διεξάγονται οι δύο πρώτες μεγάλες μάχες με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:30, COSMOTE SPORT 1 HD) στην OPAP Arena και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Άρη (20:30, Novasports Prime).

Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε πως ισχύει ακόμα η απόσυρση στήριξης της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και πως ξένοι ρέφερι θα ορίζονται μέσω του Προγράμματος Ανταλλαγής Αξιωματούχων Διαιτησίας της UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι δύο χώρες με τις οποίες έχει συμφωνήσει για ανταλλαγή διαιτητών η ΚΕΔ, είναι η Γαλλία και η Πορτογαλία. Επομένως, αν έρθουν ξένοι διαιτητές στην Stoiximan Super League μέσω του Προγράμματος Ανταλλαγής Αξιωματούχων, αυτοί θα είναι Γάλλοι ή Πορτογάλοι.

Από ‘κει και πέρα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΚΕΔ προσανατολίζεται να ορίσει ξένο διαιτητή στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και ο Στιβ Μπένετ δρομολογεί τις διαδικασίες, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα πρόκειται για Elite ρέφερι ή πρώτης κατηγορίας. Όσο για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αυτή την στιγμή οι πιθανότητες είναι να οριστεί Έλληνας διαιτητής.

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, είπε στον Τάκη Μπαλτάκο στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου πως με Έλληνα ρέφερι δεν γίνεται το παιχνίδι με την Ένωση.

Θυμίζουμε πως οι ομάδες του Big-4 έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους ότι θέλουν ξένους διαιτητές στα ντέρμπι και το έχουν διαμηνύσει στην ΕΠΟ.

Πηγή: Sport 24.gr

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X