Συγκλονίζει ο Φαν Χάαλ: «Θα είναι θαύμα αν μπορέσω να ξαναπάω στην τουαλέτα μόνος μου»

Συγκλονίζει ο Φαν Χάαλ: «Θα είναι θαύμα αν μπορέσω να ξαναπάω στην τουαλέτα μόνος μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Φαν Χάαλ για την περιπέτεια με τον καρκίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όταν αποκάλυψε ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Εξήγησε σε ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση ότι είχε κάνει 25 θεραπείες ακτινοβολίας για τη θεραπεία της επιθετικής μορφής καρκίνου του προστάτη και μια άλλη ιατρική διαδικασία που ελπίζει να φέρει αποτέλεσμα.

Ο 72χρονος προπονητής εξήγησε το τίμημα της ασθένειας και των επακόλουθων ιατρικών θεραπειών, αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε βοήθεια όταν πήγαινε στην τουαλέτα και επέμεινε ότι θα ήταν «θαύμα» αν μπορέσει να γίνει ξανά ανεξάρτητος. Όπως ανέφερε θα μάθει εάν η πρόσφατη χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής όταν επιστρέψει στο νοσοκομείο την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου.

«Πώς τα πάω; Λοιπόν, έκανα εγχείρηση πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες. Προσπάθησαν να τα βάλουν όλα σε τάξη, λεπτομέρειες για τις οποίες δεν θα σας κουράσω περαιτέρω, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Στις 19 Σεπτεμβρίου, πρέπει να επιστρέψω ξανά και τότε όλα θα κριθούν και τότε θα μπορούσε να γίνει ένα θαύμα αν μπορέσω να πάω ξανά στην τουαλέτα μόνος μου»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X