Αυστηρό μήνυμα Νικολάου: «Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη οι συκοφάντες»

Αυστηρό μήνυμα Νικολάου: «Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη οι συκοφάντες»
Photo Credits: INTIME

Αυστηρό μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Νικολάου

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, μέσω social media, ενημέρωσε για την επιτακτική ανάγκη του λαού της Ένωσης να αγοράσει εισιτήριο για να στηρίξει το μπασκετικό τμήμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλει… μόνος του ο Μάκης Αγγελόπουλος, μέσα στο τοξικό κλίμα του ελληνικού μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιώργου Νικολάου:

«Άλλο πρόλογο θέλαμε, αλλά δεν μας αφήνουν ν’ αγιάσουμε…

Το «Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ», όπερ σημαίνει το κείμενο κατέβηκε από το Μέσον, που μάλλον πρωτοέγραψε την ψευτο-είδηση, δεν αλλάζει την ουσία, καθώς η ζημιά έγινε στο μπάχαλο του Διαδικτύου.

Όσοι «ανακάλυψαν» με καθυστέρηση πρόβλημα (κατά της… ΚΑΕ ΑΕΚ) δίχως να ελέγξουν/διασταυρώσουν την πληροφορία, και κυρίως όσοι ακόμα ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ τη ψευτο-είδηση σε διάφορα sites για ένα κλικ, παρότι ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ από την 8η Σεπτεμβρίου (μία ματιά αρκεί για την πιστοποίηση), ότι το χρέος προς τον αθλητή Ντούσαν «ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ», θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη!

Θα μπορούσαμε να γράψουμε χίλια επιχειρήματα, σε εγωκεντρική/γραφική (όπως γράφουν ορισμένοι)… Νικολαϊστικη version, το γιατί πρέπει ο κόσμος να στηρίξει τη «Βασίλισσα», αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Ήγγικεν η ώρα…

Της Κρίσης.

Εφέτος, είναι η χρονιά του λαού της ΑΕΚ. Και δεν υπάρχει αύριο… Υπάρχει σήμερα… Υπάρχει ΤΩΡΑ!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ -που κόντρα σε διαδόσεις, τοξικότητες και αλητείες γνωστών αλλοτρίων, έκανε το καθήκον του και απέδειξε με πράξεις και υπερβάσεις ότι είναι ΕΔΩ –  αλλά και ο προπονητής και οι παίκτες, και όλοι όσοι βρίσκονται και τρέχουν στον Οργανισμό, θέλουν/θέλουμε με γεμάτο κόσμο τα Λιόσια και στο BCL (μόνο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στο BCL και όση αναλογία επιτρέπει το CAS), και στη Basket League με… 9.025 κόσμο!

H αγορά εισιτηρίου «Διαρκείας» (στην επετειακή σεζόν) δεν είναι απλά καθήκον. Είναι «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΕΠΙΤΑΓΗ»!

Όπου «ΕΠΙΤΑΓΗ» – προς αποφυγήν παρεξήγησης- η «ΓιωργοΣεφερική» έννοια της λέξης.

ΥΓ: Επιτέλους, μη δίνετε σημασία στους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. Απομονώστε τους. Οι διοικούντες την ΑΕΚ γνωρίζουν καλύτερα τις εκκρεμότητες και τον τρόπο αυτοεξυγίανσης.

ΥΓ2: Και τώρα ξαναγυρίζουμε στη σιωπή μας.»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X