Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τον Νικολάς Σίλβα

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τον Νικολάς Σίλβα
Photo Credits: INTIME

Μεταγραφή για τον Ηρακλή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με τους «Κυανόλευκους».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

Άρωμα Λατινικής Αμερικής στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, καθώς ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος, Νικολάς Σίλβα θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο με τα “κυανόλευκα”, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά το ρόλο του “μαέστρου” στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο 26χρονος (1,65 ύψος) γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο και έχει αγωνιστεί σε Ράμπλα, Καφεταλέρος, Γουόντερερς, Τσέρο Λάγκρο και Αγκροπεκουάριο. Στην τελευταία ομάδα εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και μέτρησε τρεις συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, ενώ έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από το Μεξικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη μεταγραφή του 26χρονου (20/02/1997) Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, EDUARDO NICOLAS SILVA DE LEON, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για 1 χρόνο και η παρουσία του θα είναι καταλυτική για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια”.

NICOLAS, η μεγάλη “κυανόλευκη” οικογένεια σε καλωσορίζει! Σου ευχόμαστε νίκες κι επιτυχίες!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X