Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία στο πλευρών των πληγέντων από τον κυκλώνα

Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία στο πλευρών των πληγέντων από τον κυκλώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ το Μαρόκο επλήγη από έναν καταστροφικό σεισμό το βράδυ της Παρασκευής, στις αρχές της εβδομάδας, η Βραζιλία έζησε μία τεράστια φυσική καταστροφή, καθώς ένας τρομακτικός κυκλώνας εξαπλώθηκε στα νότια της χώρας. Προς το παρόν, η έρευνα για την διάσωση των αγνοουμένων συνεχίζεται και ο προσωρινός απολογισμός των αρχών της Βραζιλίας ανέρχεται σε δεκάδες νεκρούς καθώς και σε αρκετές χιλιάδες εκτοπισθέντες λόγω των βίαιων ανέμων και των έντονων βροχοπτώσεων που ακολούθησαν το πέρασμα του κυκλώνα.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις, η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική συνομοσπονδία (CBF) θέλησε να παράσχει υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων καθώς και σε όσους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, η CBF αναφέρει ότι επικοινώνησε με την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) για να την ενημερώσει σχετικά, ζητώντας παράλληλα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα γήπεδα ως φόρο τιμής στα θύματα.

«Ολη η αγάπη και η υποστήριξη από την CBF, ειδικά σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και φίλους σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Η διοίκηση του φορέα, έχει στραμμένη την προσοχή και την αλληλεγγύη της σε όλους τους πληγέντες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X