Ο βαθμός ετοιμότητας του Κάλενς

Ο βαθμός ετοιμότητας του Κάλενς
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αναλύει τα δεδομένα για την αγωνιστική κατάσταση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο ζητούμενο, ήταν η ΑΕΚ να βρει αυτό που έψαχνε για το κέντρο της άμυνας στην μεταγραφική αγορά και να το τελειώσει πριν κλείσει η αγορά την Δευτέρα. Αυτό έγινε με την απόκτηση του Άλεξ Κάλενς. Το αμέσως επόμενο ζητούμενο, είναι το πότε θα μπορεί ο ποδοσφαιριστής να είναι σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά. Και το enwsi.gr, αναλύει τα δεδομένα.

Ο Κάλενς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Περού για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς απέναντι στην Παραγουάη λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Τα ρεπορτάζ από το Περού λένε πως θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Βραζιλία τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το δεδομένο πως είναι για να πήρε ο Κάλενς κλήση από την εθνική ομάδα της χώρας του, γι αυτά τα δυο ματς, σημαίνει πως ήταν σε αγωνιστική ετοιμότητα τέτοια, ώστε να μπορεί να βοηθήσει. Παρά το μικροτραυματισμό που προέκυψε.

Ο Κάλενς έκανε κανονικά προετοιμασία με την Χιρόνα, καθώς παρά τις τάσεις φυγής που από την αρχή του καλοκαιριού είχε εκφράσει, έφτασε μέχρι και τις αρχές Σεπτέμβρη για να καθορίσει το μέλλον του. Δεδομένα θα χρειαστεί χρόνο και προσαρμογής και ανάκτησης αγωνιστικού ρυθμού.

Τακτικά είναι πολύ πιο εύκολα για έναν κεντρικό αμυντικό να μπορέσει να μπει στο κλίμα μιας ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, ο Κάλενς θα χρειαστεί μεν χρόνο, αλλά όχι κάτι ακραίο. Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εννοείται δεν υπολογίζεται, καθώς πιθανότατα η πρώτη προπόνηση που θα κάνει, θα είναι την Παρασκευή. Ωστόσο από εκεί και πέρα, όλα θα κριθούν από την εικόνα που θα δείχνει στις προπονήσεις στα Σπάτα.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X