Σπαλέτι: «Καλό ματς, κακό αποτέλεσμα»

Σπαλέτι: «Καλό ματς, κακό αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντεμπούτο στον πάγκο της Ιταλίας με γκέλα έκανε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Με ανάμεικτα συναισθήματα εμφανίσθηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, λίγο μετά το τέλος της εκτός έδρας ισοπαλίας 1-1 με την Βόρεια Μακεδονία, για τα προκριματικά του EURO 2024.

Στο ντεμπούτο του ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, ο έμπειρος προπονητής δεν κατάφερε να οδηγήσει την «σκουάντρα ατζούρα» στην νίκη, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε με σεβασμό στον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, γιατί δεν ήμασταν πολύ καλοί στο να πλησιάσουμε την αμυντική γραμμή του αντιπάλου.

Το γήπεδο ήταν δύσκολο και αυτό μείωσε την ποιότητα του αγώνα. Κέρδιζαν συχνά την μπάλα εκμεταλλευόμενοι την κακή ανάκτηση από πλευράς μας, ενώ είχαν την ευκαιρία να σουτάρουν από απόσταση ή να επωφεληθούν από ελεύθερα λακτίσματα. Κι αυτά, οδήγησαν σε ένα κακό αποτέλεσμα, γιατί θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Ωστόσο, είναι ένα καλό ματς που θα μας χρησιμεύσει ως βάση για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X