Βασικός ο Πινέδα στη φιλική ισοπαλία του Μεξικού (VIDEO)

Βασικός ο Πινέδα στη φιλική ισοπαλία του Μεξικού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα του Μεξικού με την Αυστραλία, που διεξήχθη στο Τέξας, ξεκίνησε ο Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μεξικό αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Αυστραλία, με το ματς να λήγει ισόπαλο 2-2 και τον Ορμπελίν Πινέδα να είναι βασικός.

Στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα του Μεξικού με την Αυστραλία, που διεξήχθη στο Τέξας, ξεκίνησε ο Ορμπελίν Πινέδα, με τους «τρι» να επιστρέφουν στο ματς και από το 0-2 να ισοφαρίζουν τελικά σε 2-2.

Ο άσος της ΑΕΚ αυτή τη φορά δεν αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ, αλλά ως αριστερός μέσος στο 4-3-3 του Μεξικού και είχε καλή παρουσία, μέχρι που αντικαταστάθηκε στο 77’.

Τα «καγκουρό» προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στην κεφαλιά του Χάρι Σούταρ στο 16’ και το πέναλτι του Μάρτιν Μπόιλ στο 63’. Το Μεξικό είχε χαμένο πέναλτι με τον Σαντιάγκο Χιμένες να σημαδεύει το δοκάρι στο 55’, αλλά κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Αρχικά μείωσε στο 69’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ραούλ Χιμένες και ισοφάρισε στο 83’ με τον Κέσαρ Ουέρτα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X