Αναβλήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Μαρόκο και της Λιβερίας λόγω του φονικού σεισμού

Αναβλήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Μαρόκο και της Λιβερίας λόγω του φονικού σεισμού
Photo Credits: INTIME

Το ματς ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Λιβερία δεν θα διεξαχθεί λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε τη χώρα της Βορείου Αφρικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολόκληρο το έθνος του Μαρόκου έχει βυθιστεί στο πένθος λόγω του φονικού σεισμού στο Μαρακές, στον οποίο τουλάχιστον χίλιοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η Εθνική Μαρόκου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίζει τη Λιβερία εντός έδρας για τα προκριματικά του Copa Africa 2024, ωστόσο με ενημέρωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία. Υπενθυμίζεται ότι στην εθνική Μαρόκου βρίσκεται αυτή τη στιγμή μεταξύ άλλων ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού.

«Μετά τον σεισμό που καταγράφηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πολλές περιοχές του Βασιλείου, η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναβολή για μεταγενέστερη ημερομηνία του αγώνα που θα ήταν ορισμένος αυτό το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο Γκραντ Σταντ Ντε Αγκαντίρ της Εθνικής Μαρόκου Επιλογές και της Λιβερίας για λογαριασμό της τελευταίας ημέρας των προκριματικών (Group K) για το Copa Africa της Ακτής Ελεφαντοστού. Αυτή η αναβολή αποφασίστηκε σε συνεννόηση με την Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF)», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X