NBA, Γουόριορς: Σκέψεις να είναι βασικός ο Κρις Πολ

NBA, Γουόριορς: Σκέψεις να είναι βασικός ο Κρις Πολ
Photo Credits: INTIME

Οι Γουόριορς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την σεζόν, αλλά οι σκέψεις για την βασική πεντάδα συνεχίζουν να πέφτουν στο τραπέζι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανταλλαγή του Κρις Πολ για χάρη του Τζόρνταν Πουλ στους Γουόριορς έπιασε πολύ κόσμο στον ύπνο. Μία από τις πρώτες σκέψεις του κόσμου ήταν ότι ο βετεράνος γκαρντ θα έρχεται από τον πάγκο για πρώτη φορά στην καριέρα του, αφού δύσκολα θα χωρούσε στην ίδια πεντάδα με τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον. Αυτό ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι δεδομένο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μαρκ Σπίαρς, οι Γουόριορς σκέφτονται σοβαρά να ξεκινάει ο Πολ στα παιχνίδια. Έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στο παρκέ μόνο για τα πρώτα 5 λεπτά και κατόπιν να επιστρέφει στην δεύτερη περίοδο με τους αναπληρωματικούς.

Αυτό βέβαια που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ποιος παίκτης θα περάσει στον πάγκο για χάρη του Πολ. Ειδικά από την στιγμή που η πεντάδα των Κάρι, Τόμπσον, Γουίγκινς, Γκριν και Λούνι ήταν μία από τις καλύτερες πεντάδες (και) την περσινή σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση (και δεδομένου ότι η τριάδα των Κάρι, Τόμπσον και Γκριν θεωρείται… αμετακίνητη) ο κλήρος θα πέσει σε έναν εκ των Άντριου Γουίγκινς ή Κεβόν Λούνι, κάτι που σημαίνει ότι η αρχική πεντάδα του Γκόλντεν Στέιτ θα υστερεί σε μέγεθος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X