Χάαλαντ: «Θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»

Χάαλαντ: «Θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος είναι μαζί με τον Λιονέλ Μέσι τα φαβορί για την κατάκτηση της εφετινής «Χρυσής Μπάλας», παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 36 γκολ στην Premier League και 56 συνολικά στην περυσινή αγωνιστική περίοδο, ο νεαρός Νορβηγός που οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στο ιστορικό «τρεμπλ», αναφέρθηκα και στην άτυπη σύγκριση που γίνεται μεταξύ αυτού και του Κιλιάν Μπαπέ, μία διαδικασία που… θυμίζει την σύγκριση Μέσι-Ρονάλντο.

«Αυτό φαίνεται να πιστεύουν όλοι. Προσέξτε όμως, πρέπει να επισημάνουμε πώς ο Μέσι και ο Κριστιάνο έχουν κάνει τρελά πράγματα. Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι εξακολουθούν να το κάνουν, γιατί ακόμη κι εάν… μεγαλώνουν ηλικιακά, προφανώς, παραμένουν φανταστικοί παίκτες», επεσήμανε ο Χάαλαντ.

Και σε αντίθεση με τους δύο μεγαλύτερους αστέρες της τελευταίας 15ετίας, ο Νορβηγός άσο δεν φαίνεται να έχει… εμμονή για «αντιπαλότητα» με τον Γάλλο επιθετικό. Προτιμά να χαράζει την πορεία του μόνος του, χωρίς να ανησυχεί για τους άλλους: «Ποτέ δεν μιλάω για τον εαυτό μου ενάντια σε άλλους παίκτες, δεν είναι ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Εστιάζω στον εαυτό μου, επιδιώκω μόνο να είμαι καλύτερος κάθε ημέρα, να συνεχίζω να διασκεδάζω σε αυτό που κάνω και να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X