Μαυροβούνιο: Θέλει να πάρει έναν όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά

Μαυροβούνιο: Θέλει να πάρει έναν όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Μαυροβουνίου είχε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στο φετινό Μουντομπάσκετ με το σύνολο του Μπόσκο Ράντοβιτς να παρουσιάζει αρκετά καλή εικόνα μέσα στο παρκέ. Όπως φαίνεται η πορεία του Μαυροβουνίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας για συμμετοχη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό από τον Πρωθυπουργό της χωράς , Ντίταν Αμπάζοβιτς το Μαυροβούνιο θα προσπαθήσει να διεκδικήσει έναν από τους τέσσερις ομίλους του προολυμπιακού τουρνουά, επιθυμώντας να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Να σημειώσουμε ότι θα διεξαχθούν τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, ενώ σε κάθε όμιλο θα λάβουν μέρος 6 ομάδες με τον πρώτο από κάθε τουρνουά να παίρνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X