Εντυπωσιακή η ΑΕΚ - Συνέτριψε με 42-18 τον Πανελλήνιο για το τουρνουά «Α. Παπασταμάτης»

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ - Συνέτριψε με 42-18 τον Πανελλήνιο για το τουρνουά «Α. Παπασταμάτης»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε με 42-18 του Πανελλήνιου για το τουρνουά «Α. Παπασταμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η AEK επικράτησε 42-18 του Πανελλήνιου ΓΣ., στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης», στην δεύτερη μέρα του 4ου Διεθνούς Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης».

Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και παρά την διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο, έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Ο προπονητής της ΑΕΚ προχώρησε σε πολλές δοκιμές και έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική ετοιμότητα αλλά και την διάθεση όλων των παικτών του, λίγες ημέρες πριν το Σούπερ Καπ απέναντι στον Ολυμπιακό. Η «Ένωση» είχε πολυφωνία στην επίθεση καθώς 14 παίκτες της σκόραραν ενώ και αμυντικά τα πήγε πολύ καλά. Από πέντε γκολ πέτυχαν οι Μαντάλινιτς και Αραμπατζής που ήταν και πρώτοι σκόρερ. Η ομάδα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση αύριο κόντρα στον Διομήδη Άργους και με νίκη προκρίνεται στον τελικό του τουρνουά που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης ο οποίος και παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Παπαχαρτοφύλη.

ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής (5), Ζάμπιτς (3), Κρητικός, Γιόνσον (3), Μαντάλινιτς (5), Νικολαϊδης (2), Μάλλιος (1), Ηλιόπουλος (3), Ρασπίτσος, Παπαδόπουλος (3), Παπαδιονυσίου (4), Κομαρζέφσκι (4), Λιάπης, Μαρτίνοβιτς (3), Άρσιτς, Σόκολιτς (1), Λέμος (4), Κεδέρης (1).
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Παπαδημητρίου, Στάθης (4), Ρούσσος (3), Νάκος (2), Τοκατζόγλου (1), Δανέζης (2), Δούγιας, Γιαννουδάκης, Βερζτώνης (1), Χατζηγιάννης (1), Αναγνωστόπουλος (2), Σκουρτάι (2), Γιόρι, Ψαρρός, Βλαχοθανάσης.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαραλαμπίδης, Ζήσης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Πέμπτη 07/09

(Κλειστό Ιωνικού): Ιωνικός Ν.Φ – ΑΣΕ Δούκα 29-31

(Κλειστό ΠΓΣ): Πανελλήνιος Γ.Σ. – Διομήδης Άργους 17-30

Παρασκευή 08/09

18:00 (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»): ΑΕΚ – Πανελλήνιος Γ.Σ. 42-18

20:00 (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης») Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου – Ιωνικός Ν.Φ

Σάββατο 09/09

17:30 (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης») ΑΕΚ – Διομήδης Άργους

19:30 (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης») ΑΣΕ Δούκα – Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου

Κυριακή 10/09

18:30: (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης») Αγώνας 3ης θέσης

20:30:(ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»)  Τελικός

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X