Κηφισιά: Έτοιμο το γήπεδο της Καισαριανής, πρώτο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό

Κηφισιά: Έτοιμο το γήπεδο της Καισαριανής, πρώτο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό
Photo Credits: INTIME

Η Κηφισιά μετά το «ναυάγιο με τη διοίκηση του ερασιτέχνη Απόλλωνα για τη Ριζούπολη θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στην πρώτη της χρονιά στηSuperleague το γήπεδο της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εργασίες στο γήπεδο της Καισαριανής έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί στο 100% και θα είναι έτοιμο για να υποδεχθεί η Κηφισιά τον Πανσερραϊκό.

Η Κηφισιά μετά το «ναυάγιο» των συζητήσεων με τη διοίκηση του ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης για τη Ριζούπολη θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στην πρώτη της χρονιά στη Stoiximan Superleague το γήπεδο της Καισαριανής. Το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» χρειάστηκε αρκετές εργασίες ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδι επιπέδου της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως η διοίκηση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων «έτρεξε» τις διαδικασίες και τις εργασίες, ώστε να είναι έτοιμη η έδρα της ομάδας το συντομότερο δυνατόν.

Η Κηφισιά έδωσε το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στον Ατρόμητο, στο πρωτάθλημα στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, όμως αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι των νεοφώτιστων ως οικοδεσπότες που έγινε σε ουδέτερη έδρα. Ο σύλλογος έχει ολοκληρώσει όλες τις τυπικές διαδικασίες και απομένουν μόνο κάποιες τελευταίες εργασίες ώστε το γήπεδο να είναι στο 100%.

Το πρώτο… πραγματικό εντός έδρας της Κηφισιάς θα είναι την ερχόμενη αγωνιστική (4η), για την οποία θα υποδεχτεί στην Καισαριανή τον Πανσερραϊκό (17/9, 18:00). Θυμίζουμε πως ήδη έχουν τεθεί προς πώληση και τα διαρκείας για την πρώτη σεζόν της ομάδας στην Stoiximan Superleague.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X