Κερ: «Δεν είμαστε στο 1992, φανταστική η Γερμανία»

Κερ: «Δεν είμαστε στο 1992, φανταστική η Γερμανία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Team USA, Στιβ Κερ, μίλησε για την ήττα της ομάδας από τους Γερμανούς και τον αποκλεισμό από τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Στιβ Κερ ήθελε να δει τους παίκτες του να κρεμάνε στον λαιμό τους το χρυσό μετάλλιο, αλλά πλέον μετά την ήττα από τη Γερμανία στόχος είναι το χάλκινο.

«Ηταν φανταστική η Γερμανία, άξιζε τη νίκη. Όποτε πλησιάζαμε έβαζαν ένα μεγάλο καλάθι. Παλέψαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί που θέλαμε» είπε ο Στιβ Κερ αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού και πρόσθεσε «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα, δεν μπήκαμε ποτέ σε αυτό το πνεύμα, όπως με τον Σρέντερ. Κάναμε κάποια λάθη. Ο Ομπστ ήταν το κλειδί του αγώνα, δεν τον ελέγξαμε και μας πλήγωσε».

Για τη δική του εμπειρία είπε: « Μου αρέσει να είμαι μέρος της ομάδας των ΗΠΑ. Εχουμε πολύ βάθος ως ομάδα. Το μπάσκετ έχει επεκταθεί πολύ παγκοσμίως.Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί, δεν είμαστε στο 1992. Οι παίκτες και οι ομάδες σε όλο τον κόσμο είναι πολύ καλύτερες και δεν είναι εύκολο να κερδίζεις Παγκόσμια Κύπελλα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για τη Σερβία στον τελικό και το αν έχει να δώσει κάποια συμβουλή, ήταν ξεκάθαρος: «Δε χρειάζονται τη συμβουλή είμαι, τα πηγαίνουν σπουδαία».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X