Λίβερπουλ: «Δένει» τον Τσιμίκα με νέο συμβόλαιο!

Λίβερπουλ: «Δένει» τον Τσιμίκα με νέο συμβόλαιο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Athletic ο Κώστας Τσιμίκας θα επεκτείνει την συνεργασία του με την Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Παρότι φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι και αυτό ως αλλαγή, ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί τον Κώστα Τσιμίκα πολύτιμο και ενεργό κομμάτι του γκρουπ που έχει χτίσει.

Κι αυτός είναι ο λόγος που ο Έλληνας αριστερός μπακ, όχι μόνο δεν το κουνάει από το Άνφιλντ, αλλά είναι και έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athletic, o Τσίμι είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους κόκκινους μέχρι το καλοκαίρι του 2027, κάτι που σημαίνει διετή επέκταση στην υπάρχουσα συμφωνία.

Ο Τσιμίκας μετρά μέχρι στιγμής 62 εμφανίσεις και 12 ασίστ με την φανέλα της Λίβερπουλ, έχοντας ως κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας που ήρθε με δικό του πέναλτι στον τελικό του 2022 απέναντι στην Τσέλσι.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X