Ετσι έχασε ο Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε Δευτέρα το ντέρμπι, αλλά... - Κόντρα στην ΑΕΚ χέρι-χέρι ΠΑΟ-Ολυμπιακός-Ατρόμητος-ΟΦΗ!

Ετσι έχασε ο Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε Δευτέρα το ντέρμπι, αλλά... - Κόντρα στην ΑΕΚ χέρι-χέρι ΠΑΟ-Ολυμπιακός-Ατρόμητος-ΟΦΗ!
Photo Credits: INTIME

Ολο το ρεπορτάζ για την... ήττα του Παναθηναϊκού στην Super League και όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός «ηττήθηκε» στη συνεδρίαση της Super League, διότι ήθελε με αίτημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να γίνει το ΠΑΟ-ΑΕΚ την Κυριακή και όχι τη Δευτέρα, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος μπροστά στην… ήττα, έκανε πίσω και συμφώνησε για Δευτέρα.

Η διαρροή του ΠΑΟ για το ζήτημα μάλιστα αναφέρει «συμφωνήσαμε με τις ενστάσεις μας για συμπεριφορές άλλων σε ανάλογες περιπτώσεις και με δεδομένο ότι η ψηφοφορία που ακολουθούσε έδειχνε ξεκάθαρα Δευτέρα, άρα δεν θα άλλαζε κάτι ακόμα και αν το τραβούσαμε στα άκρα».

Μάλιστα, έτσι παραδέχονται δημοσίως ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και υποχώρησαν… Ο προπονητής τους δεν ήθελε να γίνει το ματς Δευτέρα για να εκμεταλλευτεί την κούραση από το ταξίδι της ΑΕΚ, με το ματς Κυριακή. Ωστόσο, δεν του… πέρασε. Και ο ΠΑΟ συμφώνησε για Δευτέρα, δείχνοντας τι δεν… μπορούσε να κάνει στον Σέρβο και στον κόσμο του.

Ωστόσο, έντονο ενδιαφέρον έχει το τι έγινε εντός Super League για την ΕΠΟ. Ο Αλαφούζος βγήκε μπροστά μέσω Μπουτσικάρη, ο Καραπαπάς συμφώνησε και είπε «όπως είπε και ο κύριος Αλαφούζος». Χέρι-χέρι και επίσημα και δημοσίως σε όλα πια ΠΑΟ και Ολυμπιακός.

Δίπλα τους η κα Κοξένογλου του Ατρομήτου με… ουρλιαχτά, ενώ στήριξε όλους αυτούς και ο ΟΦΗ με τον κ.Πουρσανίδη. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος που βγήκε μπροστά εναντίον του αιτήματος της ΑΕΚ για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην Super League και μετά ακολούθησαν Αλαφούζος, Καραπαπάς, Μπουτσικάρης από κοινού στην ίδια γραμμή. Αλλά η πρώτη και μοναδική τοποθέτηση από άλλη ομάδα εκτός ΠΑΟ-Ολυμπιακού, ήταν του Πουρσανίδη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X