Η ιστορία της ΑΕΚ στηρίζει Γεωργαμλή για δήμαρχο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ τάσσονται στο πλευρό του Λύσσανδρου Γεωργαμλή και του Τάκη Καραγκιοζόπουλου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου

Στήρίζει Λύσσανδρο Γεωργαμλή για δήμαρχο στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ!

Ο ίδιος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια με την φανέλα της ΑΕΚ και είναι παιδί των Ακαδημιών της και της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ ήταν στην «παρέλαση» των 23 Legends της Ιστορίας του συλλόγου στα εγκαίνια του νέου γηπέδου «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών είχε άριστη συνεργασία με την ΑΕΚ και βοήθησε τα μέγιστα για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Δίπλα στον Γεωργαμλή και άλλοι σπουδαίοι της Ιστορίας της ΑΕΚ. Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, παιδί της Νέας Φιλαδέλφειας και παίκτης της Ένωσης για πολλά χρόνια, καθώς και χρυσός σκόρερ στο 0-1 με τον Ολυμπιακό το 1989 όταν κατέκτησε η ΑΕΚ το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Επίσης, κοντά στον Γεωργαμλή και η οικογένεια του τεράστιου Κώστα Νεστορίδη, του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή στην Ιστορία του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου. Ο σπουδαίους Νεστορίδης έχει δώσει τις… ευλογίες και την στήριξη του στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και έτσι στο ψηφοδέλτιο του βρίσκεται ο γιος του Γιώργος Νεστορίδης.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο και ένας ακόμη που έχει προσφέρει πολλά για χρόνια στην ΑΕΚ. Ο επί χρόνια φυσιοθεραπευτής της Ένωσης Γιώργος Ψαρογιάννης.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στηρίζουν Γεωργαμλή

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ στηρίζει τα μέλη του που δίνουν τον αγώνα τους στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και περιμένει από τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει κι αυτός τις υποψηφιότητές τους.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Λύσανδρος Γεωργαμλής διεκδικεί τη δημαρχία και περιμένει την ψήφο μας και την ψήφο των συνδημοτών. Δίπλα του συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ένα ακόμα εκλεκτό μέλος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ, που περιμένει κι αυτός τη στήριξη όλων μας.

Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν, είναι και θα είναι κιτρινόμαυρη και σαν Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ δίνουμε τη ψήφο μας στους δικούς μας ανθρώπους».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει