Αιχμές για τις ικανότητες του Ιτούδη άφησε ο Ρώσος προπονητής Ντμίτρι Σακούλιν

Αιχμές για τις ικανότητες του Ιτούδη άφησε ο Ρώσος προπονητής Ντμίτρι Σακούλιν
Photo Credits: INTIME

Αιχμές για τις προπονητές ικανότητες του Δημήτρη Ιτούδη με αφορμή την αποτυχία της Εθνικής στο Παγκόσμιο, άφησε Ρώσος προπονητής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα «καυστικός» ήταν ο Ντμίτρι Σακούλιν για τον Δημήτρη Ιτούδη, με αφορμή την αποτυχημένη παρουσία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 55χρονος κόουτς και για πολλά χρόνια μέλος του επιτελείου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας άφησε αιχμές για τις προπονητές ικανότητες του τεχνικού της Εθνικής και της Φενέρμπαχτσε, λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι επιτυχίες του με την «ομάδα του στρατού» ήρθαν λόγω της… κληρονομιάς που είχαν αφήσει οι προκάτοχοί του Ντούσαν Ίβκοβιτς και Έτορε Μεσίνα.

Αιχμές για τις ικανότητες του Ιτούδη άφησε ο Ρώσος προπονητής Ντμίτρι ΣακούλινΑναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντμίτρι Σακούλιν:
«Η Ελλάδα έμεινε δίκαια εκτός από τα νοκ άουτ. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε. Αλλά, για ακόμη μία φορά ο Ιτούδης απέδειξε ότι οι επιτυχίες που είχε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν από την κληρονομιά που άφησαν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Έτορε Μεσίνα. Απλώς, καρπώθηκε όλη τη δουλειά των δύο σπουδαίων προπονητών, οι οποίοι δούλεψαν τότε με ταλαντούχους Ρώσους παίκτες όπως Χριάπα, Βοροντσέβιτς, Κουρμπάνοφ, Καούν… Συν ότι απέκτησε τους Ντε Κολό, Χίγκινς, Σέρχι Ροντρίγκεθ και Τεόντοσιτς. Με τέτοιο υλικό πολλοί προπονητές θα είχαν κατακτήσει δύο Ευρωλίγκες».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X