Αποκαλυπτήρια για την ΑΕΚ απόψε κόντρα στην Κλουζ Ναπόκα (20:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Αποκαλυπτήρια για την ΑΕΚ απόψε κόντρα στην Κλουζ Ναπόκα (20:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Περιστέρι την Κλουζ στα αποκαλυπτήρια της ομάδας καθώς το φιλικό θα έχει κόσμο αλλά και τηλεοπτική μετάδοση

Μια πρώτη εικόνα από τη νέα ΑΕΚ θα έχουν οι οπαδοί της, καθώς απόψε στην πρεμιέρα του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου, αντιμετωπίζει την Κλουζ (20:15, ΕΡΤ2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr).

Η νταμπλούχος Ρουμανίας θα είναι ένα καλό πρώτο τεστ για την νεοσύστατη ομάδα του Ζοάν Πλάθα, η οποία έχει αγωνιστεί σε ακόμα ένα φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, προ ημερών στο κλειστό γήπεδο Άνω Λιοσίων κόντρα στο Περιστέρι bwin του Βασίλη Σπανούλη. Στο ρόστερ της ομάδας από τη Ρουμανία βρίσκονται παίκτες με εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, όπως οι Τζάρελ Έντι, Ντι Τζέι Σίλεϊ, Μπράις Τζόουνς, Άντριγια Στιπάνοβιτς και Μάρεκς Μέγερις.

Ο Ισπανός τεχνικός της Βασίλισσας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος ολοκληρώνει το Σάββατο τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον αγώνα της Λιθουανίας απέναντι στη Λετονία (15:30) για τις θέσεις 5-6. Εκτός μάχης είναι και ο τραυματίας Μάνος Χατζηδάκης, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Θωμάς Κώττας αλλά και ο Άλφης Πιλάβιος, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 17:15 την οικοδέσποινα ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία την Κυριακή θα παίξει με τον Παναθηναϊκό (20:15). Ο Δικέφαλος δεν θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν λόγω του εκτεταμένου κλίματος, έπειτα από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη να μην δημιουργήσουν περισσότερη «φασαρία».

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου
20:15 ΑΕΚ-Κλουζ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου
17:15 Περιστέρι bwin-ΑΕΚ
20:15 Παναθηναϊκός-Κλουζ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
20:15 Περιστέρι-Παναθηναϊκός

Όλες οι αναμετρήσεις θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση και ο κόσμος θα μπορεί να τα δει μέσω της ΕΡΤ 2.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X