Μια ανάσα από τον Ατρόμητο ο Τζαβέλλας!

Μια ανάσα από τον Ατρόμητο ο Τζαβέλλας!
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά στον Ατρόμητο βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας με την ομάδα του Περιστερίου να καταθέτει πρόταση στον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει στη Super League!

Αυτό είναι πλέον δεδομένο. Τις τελευταίες ώρες όμως άλλαξαν τα δεδομένα αναφορικά με την ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε σφήνα στον Βόλο που τον ήθελε διακαώς και κατάφερε να πείσει τον διεθνή στόπερ που βρίσκεται στην Ολλανδία να πει το ναι στον Ατρόμητο και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και αφού ο Τζαβέλλας επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο διεθνής αμυντικός που άφησε την Τουρκία για να επιστρέψει στην Ελλάδα ήθελε να παραμείνει στην Αθήνα και φυσικά αυτό έπαιξε ρόλο στην τελική επιλογή του έμπειρου στόπερ.

Μένει να δούμε αν όντως η «μπίλια» θα κάτσει στα γαλανόλευκα της ομάδας του Περιστερίου η οποία κινήθηκε τις τελευταίες ώρες για να κάνει δικό της τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X