Στηρίζει τον Καναδά ο Πάου Γκασόλ

Στηρίζει τον Καναδά ο Πάου Γκασόλ
Photo Credits: INTIME

Ο βετεράνος Ισπανός σούπερ σταρ δεν έκρυψε τη στήριξή του στην ομάδα του Καναδά λόγω της σχέσης του με τον Τζόρντι Φερνάντεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βετεράνος σούπερ σταρ, μάλιστα, βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των Καναδών, πριν από το ματς με τη Σερβία και μίλησε για το Mundobasket 2023.

«Υποθέτω πως οι προσωπικές σχέσεις και οι επαφές με την οποιαδήποτε Εθνική ομάδα ή οργανισμό, σε κάνει να τους συμπαθείς λίγο περισσότερο» είπε για τον Καναδά και σχολίασε τον προημιτελικό με τη Σλοβενία.

«Θα μπορούσε να εξελιχθεί υπέρ του οποιουδήποτε. Ο Καναδάς έπαιξε λίγο καλύτερα την κρίσιμη στιγμή και πήραν τη νίκη. Έχουμε σπουδαίους ημιτελικούς στη διοργάνωση. Η Σερβία παίζει πραγματικά πολύ καλά. Βλέποντας το ρόστερ του Καναδά διαπιστώνεις πόσο ταλαντούχα ομάδα διαθέτει. Ο Τζόρντι κάνει σπουδαία δουλειά με την ομάδα και για αυτό βρίσκομαι εδώ για να τον χαιρετήσω».

Ο Πάου Γκασόλ, βεβαίως, έκανε αναφορά και στον κόουτς Μπλατ που παλεύει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά παραμένει ενεργός: «Είναι σπουδαίο να βλέπω τον Ντέιβιντ εδώ. Είχαμε τόσες μεγάλες μάχες με τη ρωσική ομάδα στο παρελθόν”, είπε ο Γκασόλ, ενθυμούμενος ίσως και τον τελικό του 2007 στη Μαδρίτη, όταν η Ρωσία του Μπλατ νίκησε σχεδόν στην εκπνοή την Ισπανία, με τον Πάου να αστοχεί στο τελευταίο σουτ».

Όσο για τη συνέχεια του τουρνουά υπογράμμισε:

«Έχουμε το παιχνίδι των ΗΠΑ κατά της Γερμανίας που παίζει πολύ καλά επίσης. Θα είναι διασκεδαστικό, συναρπαστικό. Δύσκολο να πεις. Έχουμε δει και παίξει σε τόσα τουρνουά. Τα πάντα μπορούν να γίνουν. Δεν θα εκπλαγεί κανείς αν ο Καναδάς κερδίσει. Όταν η Σερβία παίζει καλά και ο Μπόγκνταν (Μπογκντάνοβιτς) κάνει αυτά που… κάνει, τότε γίνονται σπουδαίοι. Οι ΗΠΑ είναι πάντα μέσα στα φαβορί. Αν όμως δεν παίξουν στα καλύτερα τους, τότε μπορεί να χάσουν».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X