Απουσίαζε ο Κιλιάν Εμπαπέ από την συνέντευξη Τύπου της Γαλλίας - Τι είπε ο Ντεσάμπ

Απουσίαζε ο Κιλιάν Εμπαπέ από την συνέντευξη Τύπου της Γαλλίας - Τι είπε ο Ντεσάμπ
Photo Credits: INTIME

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απουσίασε από τη συνέντευξη Τύπου της Γαλλίας την Τετάρτη (6/9) για τον αγώνα με την Ιρλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίπαλος της Ελλάδας στο γκρουπ, Γαλλία, αντιμετωπίζει την Πέμπτη (7/9) την Ιρλανδία στα προκριματικά του Euro 2024, και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Ντιντιέ Ντεσάμπ εμφανίστηκε με τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Η απουσία του αρχηγού των τρικολόρ, Κιλιάν Εμπαπέ, προκάλεσε εντύπωση, με τον Ντεσάμπ να εξηγεί τον λόγο που δεν ήταν εκεί.

«Δεν είναι υποχρεωτικό να έχουμε πάντα τον αρχηγό. Κατά τη γνώμη μου είναι προς το συμφέρον της εθνικής ομάδας. Δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν πολλές ερωτήσεις για το παιχνίδι με την Ιρλανδία αν ήταν εκεί.

Μπορεί να είναι ο υπαρχηγός ή ένας παίκτης που υποτίθεται ότι είναι σημαντικός στον αγώνα. Βάζω το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό. Ξέρω πολύ καλά ότι ενδιαφέρεστε για τον Κιλιάν.

Τα πάει πολύ καλά, είναι πίσω στην ομάδα του και παίζει τον ένα αγώνα μετά τον άλλο. Είναι καλά σωματικά και ηθικά. Έχει την ιδιότητά και τον ρόλο του αρχηγού για να διασφαλίσει ότι θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα είναι αρχηγός απέναντι στην Ιρλανδία».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X