«Η Γερμανία είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα του τουρνουά», δήλωσε ο τεχνικός των ΗΠΑ Στιβ Κερ

«Η Γερμανία είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα του τουρνουά», δήλωσε ο τεχνικός των ΗΠΑ Στιβ Κερ
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της Team USA μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα «πάντσερ» που θα αντιμετωπίσει αύριο στον δρόμο για τον τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Team USA θα αντιμετωπίσει αύριο, στον δεύτερο ημιτελικό του Mundobasket 2023, τη Γερμανία και ο Στιβ Κερ τρέφει απίστευτο σεβασμό στους αντιπάλους του.

«Πρέπει να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο, με δύναμη και επιθετικότητα όπως με την Ιταλία ώστε να κερδίσει τη Γερμανία. Είναι πραγματικά καλοί. Πιθανότατα μιλάμε για την καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Δεν έχουν χάσει ως τώρα. Είναι ενωμένοι, πολύ καλά προπονημένοι, έχουν διάρκεια και πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα» είπε ο τεχνικός των Αμερικανών και μίλησε και για την προσθήκη του Φραντς Βάγκνερ «Έχουμε δει πολλά φιλμ από τα τελευταία δύο χρόνια και ξέρουμε πόσο καλός κι ευέλικτος είναι. Έπαιξε πολύ καλά κατά της Λετονίας. Γνωρίζουμε το παιχνίδι του. Οι παίκτες μου τον ξέρουν και θα είναι έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουν όπως και ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα. Ο Βάγκνερ είναι πολύ, πολύ καλός».

Για την παρουσία του Άντονι Έντουαρντς ο Κερ ειπε: «Νομίζω πως το γνωρίζετε ότι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στον κόσμο. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για αυτόν. Του μίλησα σχετικά, στο πως θα επιτεθεί, πότε πρέπει να πασάρει. Θα τα χρειαστούμε αμφότερα. Την τελευταία φορά που παίξαμε με τη Γερμανία (σ.σ. στο Άμπου Ντάμπι) είχε πάρει πάνω του το παιχνίδι. Στο προηγούμενο ματς (σ.σ. με Ιταλία), πάντως, όποιος και να έπαιρνε την μπάλα έδειχνε πολύ καλός».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X