Λύθηκε το μυστήριο με το... αλλαγμένο σήμα της Ρασίνγκ - Ο συγκινητικός λόγος (ΦΩΤΟ)

Λύθηκε το μυστήριο με το... αλλαγμένο σήμα της Ρασίνγκ - Ο συγκινητικός λόγος (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανησυχία και η περιέργεια των φίλων της Ρασίνγκ Κλουμπ αναφορικά με το… αλλαγμένο έμβλημα της ομάδας τους τον τελευταίο μήνα έλαβε τέλος μετά την εξήγηση από τον σύλλογο.

Βλέπετε, εδώ και τέσσερις εβδομάδες, το σήμα της ομάδας από τη Αβεγιανέδα σε όλα τα social media περιλάμβανε ένα μικρό εξόγκωμα, κάτι που προξενούσε απορία στους παρατηρητικούς.
Εντέλει, λίγες ώρες πριν, οι άνθρωποι της Ρασίνγκ αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για καμπάνια ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο των όρχεων!

«Αυτό που συνέβη στο σήμα μας, μπορεί να συμβεί στο σώμα σου» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό βίντεο, όπου εξηγείται πως «παρότι για πολύ καιρό κανείς δεν το πρόσεξε, τις τελευταίες μέρες μερικοί το παρατήρησαν, ανησύχησαν και μας είπαν να κάνουμε κάτι. Η έγκαιρη διάγνωση ενός όγκου επιτρέπει μεγαλύτερες πιθανότητες θεραπείας».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X