«Ο Μαλάνγκ Σαρ της Τσέλσι είχε συζητήσεις που δεν προχώρησαν με την ΑΕΚ» - Τι λέει η ΠΑΕ

«Ο Μαλάνγκ Σαρ της Τσέλσι είχε συζητήσεις που δεν προχώρησαν με την ΑΕΚ» - Τι λέει η ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic», ο Μαλάνγκ Σαρ της Τσέλσι βρέθηκε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, «δεν υπάρχει τίποτα» λέει η ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συζητήσεις είχε με την ΑΕΚ ο Μαλάνγκ Σαρ της Τσέλσι, σύμφωνα με το «Athletic».

Η ΑΕΚ βρέθηκε σε επαφή με τον Μαλάνγκ Σαρ της Τσέλσι σύμφωνα με το αγγλικό μέσο, με την Ένωση να ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει τίποτα με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα «τρέχει» να ενισχυθεί στη θέση του στόπερ, καθώς με τρεις διοργανώσεις, τα περιθώρια στενεύουν, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που θα χάσει για μεγάλο διάστημα τον Αρόλντ Μουκουντί λόγω του Κόπα Άφρικα!

Το δημοσίευμα του «Athletic» αναφέρει ότι ο Σαρ δεν υπολογίζεται στην Τσέλσι από τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς επίσης ότι έχουν εξεταστεί μεταξύ άλλων από τους ανθρώπους του, η περίπτωση της ΑΕΚ.

«Η Τσέλσι έχει ξεκαθαρίσει στον Μαλάνγκ Σαρ ότι του επιτρέπουν να αναζητήσει καινούρια ομάδα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Premier League, όμως ο Γάλλος δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κανένα σύλλογο και παραμένει κάτοικος Λονδίνου.

Η Τσέλσι έχει αναφέρει στον Μαλάνγκ Σαρ ότι είναι ικανοποιημένη με την αναζήτηση νέου συλλόγου σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο μετά την Premier League, αλλά μέχρι στιγμής ο Γάλλος δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει σε συμφωνία και μπορεί να παραμείνει στον σύλλογο.

Οι εκπρόσωποι του Σαρ εξετάζουν επιλογές τους τελευταίους μήνες. Το Athletic αντιλαμβάνεται ότι έχουν διερευνηθεί δυνατότητες στην Μπεσίκτας (όπου το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 15 Σεπτεμβρίου) και στην ΑΕΚ (όπου η προθεσμία λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου), όμως η συμφωνία στους προσωπικούς όρους δεν ήταν δυνατή.

Η Pro League της Σαουδικής Αραβίας, όπου οι πρώην παίκτες της Τσέλσι, Εντουάρντ Μεντί (Αλ Αχλί), Ενγκολό Καντέ (Αλ Ιτιχάντ) και Καλιντού Κουλιμπαλί (Αλ Χιλάλ) έχουν ήδη μεταγραφεί, είναι επίσης μια επιλογή που έχει εξεταστεί αλλά δεν έχει οδηγήσει σε κίνηση για τον 24χρονο στόπερ

Το συμβόλαιο του Σαρ στην Τσέλσι λήγει το 2025 και πέρασε την προηγούμενη σεζόν ως δανεικός στη Μονακό, η οποία δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Ο Σαρ έχει κάνει μόλις 21 εμφανίσεις (όλες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021-22) με τους «μπλε» από τότε που υπέγραψε από τη Νις το 2020, έχοντας περάσει μια αρχική περίοδο ως δανεικός στην Πόρτο.»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X