"Πονοκέφαλος" οι απουσίες για τον Φίλιππο Βέροιας

"Πονοκέφαλος" οι απουσίες για τον Φίλιππο Βέροιας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

filippos veroiasΤον Φίλιππο Βέροιας υποδέχεται το Σάββατο η ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Γκίμα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από το Ψυχικό, σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής του Φίλιππου αντιμετώπισε αρκετές απουσίες, κάτι που του έχει δημιουργήσει αρκετούς προβληματισμούς, καθώς βλέπει πως ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ τα προβλήματα αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκίμας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λευτέρη Ακεψιμαίδη, Τάσο Κασαμπαλή και Γιώργο Μπρόζο. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και δεν προπονείται, ο δεύτερος έχει πρόβλημα στη μέση και επίσης δεν συμμετέχει στις προπονήσεις. Ο Μπρόζος αν και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και για αυτό δεν αγωνίστηκε και στην αναμέτρηση με το Ψυχικό.

Ο Δημήτρης Γκίμας για ακόμα ένα ματς θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απουσία σημαντικών παικτών της ομάδας του, σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Ζιάγκο που είδε τους αθλητές του να παίρνουν κανονικά μέρος και στην σημερινή προπόνηση και να είναι “ετοιμοπόλεμοι” για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X