Ο Μπουνού δεν πήγε στη Ρεάλ λόγω Κόπα Άφρικα

Ο Μπουνού δεν πήγε στη Ρεάλ λόγω Κόπα Άφρικα
Photo Credits: INTIME

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής «χάλασε» τη μεταγραφή του Μπουνού στην Ρεάλ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό το καλοκαίρι ο Γιασίν Μπουνού ήταν ένας πολυπόθητος τερματοφύλακας. Ο Μαροκινός διεθνής είναι ίσως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο σήμερα και το όνομά του ήταν πολύ δημοφιλές στην Μπάγερν Μονάχου, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα ο σύλλογος των Μαδριλένων, μετά τον τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά τον είχε θέσει ως προτεραιότητά του, αλλά τελικά επέλεξε τον Κέπα από την Τσέλσι, ως δανεικό, ενώ ο Μπουνού πήγε στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Χιλάλ.

Σε συνέντευξή του στον ανδαλουσιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό El Pelotazo, ο 32χρονος γκολκίπερ επιβεβαίωσε ότι η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (CAN).

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης ήμουν η πρώτη επιλογή, αλλά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής περιέπλεξε πολλά πράγματα. Επομένως, η συμφωνία απέτυχε. Τον περασμένο Δεκέμβριο υπήρξαν προσφορές αλλά δεν ένιωθα ότι τώρα ήταν η ώρα. Ούτε εγώ ούτε ο Γιουσέφ (Εν-Νεσίρι), που είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε, νιώσαμε ότι θα μπορούσαμε να φύγουμε», είπε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X