Η Ερμόσο κατέθεσε στην Εισαγγελία και κατήγγειλε τον Ρουμπιάλες για μη συναινετικό φιλί

Η Ερμόσο κατέθεσε στην Εισαγγελία και κατήγγειλε τον Ρουμπιάλες για μη συναινετικό φιλί
Photo Credits: INTIME

Η Τζένι Ερμόσο εμφανίστηκε την Τρίτη (5/9) ενώπιον της Εισαγγελίας και κατήγγειλε το μη συναινετικό φιλί που της έδωσε Λουίς Ρουμπιάλες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τζένι Ερμόσο κατέθεσε την Τρίτη (5/9) στην Εισαγγελία, καταγγέλλοντας τον Λουίς Ρουμπιάλες για το μη συναινετικό φιλί που της έδωσε κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Η αρχηγός της εθνικής Ισπανίας εμφανίστηκε στα κεντρικά γραφεία του Γενικού Εισαγγελέα και βρέθηκε ενώπιον της αντεισαγγελέα του Εθνικού Δικαστηρίου, Μάρτα Ντουράντεθ.

Η επιβεβαίωση από την Ερμόσο για το περιστατικό στην ουσία ανοίγει τον δρόμο για την Εισαγγελία για να ενεργήσει κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας – που πλέον έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα- μέσω καταγγελίας στο Εθνικό Δικαστήριο για τα γεγονότα που συνέβησαν σε μια ξένη χώρα, στην προκειμένη περίπτωση στην Αυστραλία.

Η Ερμόσο είχε λάβει από την Εισαγγελία προθεσμία 15 ημερών για να την ενημερώσει σχετικά με το συμβάν και να απαντήσει για το αν ήθελε να υποβάλει καταγγελία.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X