Συναγερμός στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - 1.200 εισιτήρια ζήτησε ο Άγιαξ για το ματς με την ΑΕΚ!

Συναγερμός στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - 1.200 εισιτήρια ζήτησε ο Άγιαξ για το ματς με την ΑΕΚ!

Οι οπαδοί του Άγιαξ θα έρθουν κανονικά στην Αθήνα για το ματς της OPAP Arena με την ΑΕΚ στις 5 Οκτωβρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπαδοί του Άγιαξ αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και τη Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με την ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League, στις 5 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ολλανδικά μέσα, ήταν αμφίβολη η μετακίνηση των οπαδών του Άγιαξ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena-Αγία Σοφιά» και στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Μαρσέιγ. Ωστόσο, ο Άγιαξ πήρε το πράσινο φως και έτσι θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του στα ματς με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και με τους Μασσαλούς.

Έτσι βάσει των όσων αναφέρουν οι Ολλανδοί, ο Άγιαξ θα πάρει για το ματς της Αθήνα 1.555 εισιτήρια. Και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Στην Αθήνα θα ελεγχθεί αν το όνομα στο εισιτήριό ταιριάζει με το όνομα της ταυτότητάς του κατόχου» και συνεχεία σημειώνεται πως «έτσι γίνεται πάντα στους ευρωπαϊκούς εκτός έδρας αγώνες».

Μάλιστα ο Άγιαξ ζήτησε 1.200 εισιτήρια, όμως δεν αποκλείεται να τα πάρει όλα, δηλαδή 1.555!

Να σημειωθεί πως το 2018 στους ομίλους του Champions League, το ματς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ είχε στιγματιστεί από σοβαρά επεισόδια.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X