AEK: Οι μαχητές του Αλμέιδα δεν τα παρατούν ποτέ - 5 από τα 9 γκολ από το 90' και μετά! (VIDEO)

AEK: Οι μαχητές του Αλμέιδα δεν τα παρατούν ποτέ - 5 από τα 9 γκολ από το 90' και μετά! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν δείχνει το καλό της πρόσωπο στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αλλά δείχνει στοιχεία που δεν είχε πέρυσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καρδιακοί θα γίνουμε». Αυτό ειναι το πιο συνηθισμένο σχόλιο των φίλων της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα μετά από ένα δίμηνο πολύ επεισοδιακών και σημαντικών παιχνιδιών σε Ελλάδα και κυρίως την Ευρώπη.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στην Ένωση, αναγκάστηκε να παίξει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μερικά από τα πιο σημαντικά παιχνίδι της σεζόν. Ειδικά όσον αφορά στην ευρωπαϊκή της παρουσία. Τα πράγματα δυσκόλεψαν καθώς το επίπεδο ανέβηκε, η ΑΕΚ επηρεάστηκε από πολλούς εξωαγωνιστικούς παράγοντες και δεν εμφάνισε το πρόσωπο που μας είχε συνηθίσει την περσινή σεζόν, αλλά και στην φετινή προετοιμασία.

Έτσι στα τέσσερα από τα έξι από τα φετινά ματς μίλησε το «ένστικτο» της επιβίωσης με την ΑΕΚ να σκοράρει στο 90′ και… μετά.

Το παρολίγον έμφραγμα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Στα όρια του μεταφυσικού είναι όσα έγιναν με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στα δύο παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο Ζάγκρεμπ η Ένωση έκανε ένα φοβερό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου μέρους. Ένα γκολ του Στίβεν Τσούμπερ στο 59ο λεπτό ισοφάρισε το παιχνίδι και ο Κώστας Γαλανόπουλος χτύπησε στο 90′ για να πάρει η ΑΕΚ ένα μεγάλο διπλό μέσα στην Κροατία.

Φοβερή η ανατροπή στο Μάκσιμιρ, όμως αυτό που συνέβη στον επαναληπτικό της Νέας Φιλαδέλφειας θα μείνει στην ιστορία ως ένα λαμπρό βράδυ στην ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ. Το πρώτο της στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.

Όλα έδειχναν πως η ΑΕΚ θα μείνει εκτός συνέχειας στα προκριματικά του Champions League μιας και οι Κροάτες προηγούνταν κόντρα στη ροή του αγώνα με 0-2 έπειτα από τέρματα του Σούταλο και του Λιούμπισιτς στο 45 και το 65. Όλα πήγαιναν στραβά. Όμως οι μαχητές του Αλμέιδα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Ο Σέρχιο Αραούχο με μια γκολάρα στο 90+2′ εβαλε ξανά στο παιχνίδι την ΑΕΚ καθώς αυτό το τέρμα έστελνε το ματς στην παράταση. Η κόλαση της Νέας Φιλαδέλφειας κατάπιε όμως τους Κροάτες και λίγο αργότερα ο Αργεντινός κέρδισε και πέναλτι. Ο Λιβάι Γκαρσία πήγε στην εκτέλεση, ο Λιβάκοβιτς τον κέρδισε, όμως ο Βίντα με κεφαλιά σκόραρε και έδωσε την πρόκριση στον Δικέφαλο.

Η φλόγα της ελπίδας με την Αντβέρπ

Τα παιχνίδια με την Αντβέρπ δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που θα ήθελε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Φαν Μπόμελ έπαιξε αριστοτεχνική άμυνα περιορίζοντας τις επιθετικές ορμές της Ένωσης, ενώ οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, στον επαναληπτικό ο Δικέφαλος έπαιζε επίθεση από το πρώτο λεπτό, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Στο 73′ ο Κερκ φάνηκε να τελειώνει το παιχνίδι για τους Βέλγους σκοράροντας κόντρα στον Στάνκοβιτς.

Λίγο πριν το φινάλε και πάλι όμως, εμφανίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο για να ανάψει την φλόγα της ελπίδας με το 1-1 στο 90ο λεπτό. Λεπτά αργότερα όμως η ΑΕΚ πλήρωσε πως έπαιζε φουλ επίθεση και δέχθηκε την χαριστική βολή από τον Μπαλινγκουϊσά.

Πραγματική παράνοια με τον Βόλο

Το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο πριν λίγες μέρες μόνο σαν… παρανοϊκό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η Ένωση έμεινε πίσω από νωρίς και πάλι με 1-0 από τον Ντέλετιτς στο 8′, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος αποβλήθηκε στο 25ο λεπτό. Αυτό φάνηκε πως γύρισε το κουμπάκι στην ομάδα του Αλμέιδα η οποία έπαιζε σαν μην είχε αριθμητικό μειονέκτημα.

Αρχικά η κεφαλιά του Γιόνσον και έπειτα η γκολάρα του Τσούμπερ στο πρώτο ημίχρονο έφεραν το ματς. Στην επανάληψη όμως, λίγο μετά το 70′ ο Ντέλετιτς χτύπησε ξανά κόντρα στην ΑΕΚ κάνοντας το 2-2.

Η ΑΕΚ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και μετά από αρκετές ευκαιρίες, στις καθυστερήσεις ο Μουκουντί κέρδισε πέναλτι με τον Άμραμπατ να εκτελεί εύστοχα και να δίνει το τρίποντο στην ΑΕΚ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X