Αποθέωσε Ντι Μαρία ο πρόεδρος της Μπενφίκα: «Δεν ήθελε να μάθει το μισθό του»

Αποθέωσε Ντι Μαρία ο πρόεδρος της Μπενφίκα: «Δεν ήθελε να μάθει το μισθό του»
Photo Credits: INTIME

Ο Άνχελ Ντι Μαρία γύρισε στην Μπενφίκα, μετά από 13 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα πιο αποθεωτικά λόγια περιέγραψε ο πρόεδρος της Μπενφίκα τη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία στο πορτογαλικό κλαμπ σε συνέντευξή του στο B24 Sports.

«Δεν ήθελε καν να ξέρει ποιος θα είναι ο μισθός του, δε ζήτησε ούτε ένα ευρώ παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των αετών.

Ο 35χρονος, σήμερα, Αργεντινός επέστρεψε στη Λισαβόνα τον περασμένο Ιούλιο, μόλις ένα μήνα πριν μπει στο γήπεδο: «Δεν ήθελε να ακούσει για καμιά άλλη ομάδα όταν έμαθε ότι ενδιαφέρεται η Μπενφίκα».

Ενώ παρέθεσε και την κουβέντα που είχαν οι δύο άντρες λίγο πριν την επίτευξη της συμφωνίας: «Θέλω να παίξω ξανά εκεί όσο κι αν μου δίνουν», του είπε ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος δεν πήρε ούτε μπόνους μεταγραφής.

Η επιστροφή του στην ομάδα ήταν ονειρική, αφού έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας κόντρα στην Πόρτο (2-0) πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της αναμέτρησης όπως και έχει σκοράρει σε τρία απ΄ τα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος, ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοση των αετών.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X