Ο Μαχρέζ παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του και ετοιμάζουν και τρίτη τελετή για την επόμενη χρονιά

Ο Μαχρέζ παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του και ετοιμάζουν και τρίτη τελετή για την επόμενη χρονιά
Photo Credits: INTIME

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του, Τέιλορ, ενώ ετοιμάζουν και τρίτη τελετή για την επόμενη χρονιά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Ριγιάντ Μαχρέ, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του Τέιλορ στο Λονδίνο, το βράδυ της Δευτέρας (4/9).

Ο παίκτης της Αλ Αχλί και η 25χρονη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με μουσουλμανική τελετή τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα, οι δύο τους σχεδιάζουν να κάνουν και έναν τρίτο υπερπολυτελή γάμο την επόμενη χρονιά στο εξωτερικό. Ο Ριγιάντ και η Τέιλορ αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2021 μετά από 16 μήνες σχέσης. Η πρόταση γάμου έγινε στη διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο.

Η Τέιλορ με την οποία ο Αλγερινός διεθνής έχει αποκτήσει μία κόρη δεν είναι η πρώτη γυναίκα που παντρεύεται. Προηγουμένως, ήταν παντρεμένος για έξι χρόνια με την 29χρονη Ρίτα Τζόχαλ, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X