Φέλιξ: Θυσίασε 17 εκατ. ευρώ για να παίξει στην Μπαρτσελόνα

Φέλιξ: Θυσίασε 17 εκατ. ευρώ για να παίξει στην Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο όνειρο του Ζοάο Φέλιξ να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα απαίτησε μια μεγάλη οικονομική θυσία από μέρους τους, καθώς σύμφωνα με την «A Bola» ο Πορτογάλος επιθετικός θα χάσει συνολικά 17 εκατ. ευρώ για τον φετινό του δανεισμό στους Μπλαουγκράνα.

Ο Ζοάο Φέλιξ περίμενε καρτερικά το κάλεσμα της Μπαρτσελόνα, το οποίο κι έφτασε στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών και την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την ομάδα της καρδιάς του, όπως την έχει χαρακτηρίσει σε πρόσφατη συνέντευξη.

Για να ζήσει το όνειρο, όμως, ο Πορτογάλος φορ χρειάστηκε να θυσιάσει μεγάλο μέρος των οικονομικών του απολαβών.

Σε μια εποχή που δεκάδες παίκτες αποδέχονται την πρόκληση της Σαουδικής Αραβίας λόγω (και) των πλουσιοπάροχων συμβολαίων, η «A Bola» αναφέρει πως ο δανεισμός του Φέλιξ στους Μπλαουγκράνα τού κόστισε κάτι παραπάνω από 17 εκατομμύρια ευρώ! Πώς προκύπτει αυτό;

Ο Φέλιξ αμείβεται με έξι εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία για φέτος κατέβαλε μόνο τους μισθούς του Ιουλίου και του Αυγούστου (ένα εκατ. ευρώ). Την ίδια ώρα συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για μισθό στα 400.000 ευρώ, συνεπώς τη φετινή σεζόν ο Φέλιξ θα χάσει σχεδόν 5 εκατ. ευρώ.

Από κει και πέρα, η Ατλέτικο προκειμένου να τον στείλει δανεικό στην Μπαρτσελόνα, ανανέωσε το συμβόλαιό του μειώνοντας τις απολαβές του κατά 50%, από τα έξι στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Φέλιξ από τα 24 εκατ. ευρώ που θα λάμβανε με το προηγούμενο του συμβόλαιο, θα λάβει 12 εκατ., αν και η παραμονή του στους Ροχιμπλάνκος μοιάζει αμφίβολη.

Η οικονομική θυσία του Φέλιξ αποτέλεσε έναν ακόμα λόγο που ο Λαπόρτα… έσταξε μέλι για τον Πορτογάλο σταρ, ο οποίος από τη μεριά του ελπίζει ότι η επιλογή του θα εξαργυρωθεί με μόνιμη μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι και φυσικά ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από αυτό της φετινής περιόδου.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X