Ολυμπιακός: «Τρέχει» να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ποντένσε

Ολυμπιακός: «Τρέχει» να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ποντένσε
Photo Credits: INTIME

Ο Πορτογάλος άσος δεν ακολούθησε την καλοκαιρινή προετοιμασία της Γουλβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν είναι 100% έτοιμος αγωνιστικά, αλλά στόχος είναι να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μπαίνει από σήμερα ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα. Ο 28χρονος εξτρέμ έφτασε χθες το πρωί στην Αθήνα και μετά μια μέρα γεμάτη από τα απαραίτητα διαδικαστικά, θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Πορτογάλος άσος δεν ακολούθησε την καλοκαιρινή προετοιμασία της Γουλβς, αλλά έκανε προπονήσεις με τους «κομμένους», γι’ αυτό η φυσική του κατάσταση και η αγωνιστική του ετοιμότητα θα κριθεί από το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών. Ο ίδιος θέλει να μπει άμεσα να αγωνιστεί και στόχος του είναι να μπει στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Ο Μαρτίνεθ θα δει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις τον Ποντένσε, ο οποίος καλείται να ενταχθεί σε ένα ήδη έτοιμο αγωνιστικό πλάνο, και δεν αποκλείεται να του δώσει μια θέση στην αποστολή και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X