Μεταγραφές: Ελεύθεροι ποδοσφαιριστές για όλα τα γούστα και τα βαλάντια

Μεταγραφές: Ελεύθεροι ποδοσφαιριστές για όλα τα γούστα και τα βαλάντια
Photo Credits: INTIME

Δείτε ανά θέση μερικές... ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά ως ελεύθεροι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Gazzetta σας παρουσιάζει ανά θέση μερικές… ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά ως ελεύθεροι.

Η μεταγραφική περίοδος στα μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού ολοκληρώθηκε την 1η Σεπτεμβρίου, όμως υπάρχουν ακόμα κάποιες ανοιχτές αγορές. Επί παραδείγματι στην Ελλάδα οι ομάδες μπορούν να πάρουν παίκτες μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, στην Τουρκία έως τις 15 του μήνες και σε δυο 24ωρα θα ολοκληρωθεί το «παζάρι» στην… δραστήρια Σαουδική Αραβία.

Φυσικά υπάρχει το «παράθυρο» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Μια αγορά που περιέρχει ακόμα αρκετά και «βαριά» ονόματα, κυρίως με έμπειρους παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμα την επόμενη πρόκληση της καριέρας τους.

Το Gazzetta «σκάναρε» την μεταγραφική αγορά και σας παρουσιάζει «free agents» για όλα τα… γούστα. Από «βαριά» ονόματα που για πρώτη φορά βρίσκονται χωρίς ομάδα αυτή την εποχή, έως ποδοσφαιριστές από την «εγχώρια» αγορά που ακόμα δεν έχουν βρει ποδοσφαιρική στέγη.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X