Το ηχητικό με τις απειλές στον Καρυπίδη! (AUDIO)

Το ηχητικό με τις απειλές στον Καρυπίδη! (AUDIO)
Photo Credits: INTIME

Ακούστε το ηχητικό με τις απειλές στον Θεόδωρο Καρυπίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης κατήγγειλε στις αρχές τις τηλεφωνικές απειλές που δέχτηκε μετά τη συνέντευξη που έδωσε χθες και μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα των Κιτρίνων.

Απειλές που προέρχονται από ένα άγνωστο στον ίδιο πρόσωπο, ο οποίος συστήνεται στον Θόδωρο Καρυπίδη με όνομα που δεν γνώριζε.

Το SDNA έχει στην κατοχή του το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, με όλο τον διάλογο που είχε με τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος δήλωσε ότι ονομάζεται “Δάκης Αρδίζογλου”.

Πρόκειται για έναν διάλογο με αρκετά… “παπάκια”, που περιλαμβάνει μέσα “πιγκάλ”, “τσιμεντώματα”, “χοντρούς”, αλλά έχει και μία… ποδοσφαιρική χροιά, αφού γίνεται αναφορά στην πώληση του Πάλμα!

«Ο Δάκης είμαι. Που είχα έρθει για τα πιγκάλ να τα αλλάξω. Ο Αρδίζογλου», αναφέρει ο άγνωστος άνδρας, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να του λέει ότι κάνει λάθος και τότε να του απαντάει ο συνομιλητής του: «Άκουσα και τη συνέντευξη αλλά είναι χρωστούμενα τα πιγκάλ. Τα σκατοβουρτσάκια. Δεν τα έχεις πληρώσει». 

Ακούστε το ηχητικό στο SDNA.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X