Σημαντική κίνηση για τη Σάντος: Πήρε τον Μορέλος της Ρέιντζερς

Σημαντική κίνηση για τη Σάντος: Πήρε τον Μορέλος της Ρέιντζερς
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην επιθετικός της Ρέιντζερς, Αλφρέντο Μορέλος, επιστρέφει στη Νότια Αμερική, υπογράφοντας με την ομάδα της Βραζιλίας Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κολομβιανός έφυγε από τη Ρέιντζερς μετά από έξι σεζόν ως ελεύθερος στο τέλος της περασμένης περιόδου και «συνδέθηκε» με πολλούς συλλόγους.

Ο 27χρονος δημοσίευσε στα social media ένα ευχαριστώ στους Ρέιντζερς, τους οποίους αποκάλεσε «αγαπημένη του ομάδα».

«Αυτό δεν είναι ένας τελευταίος αποχαιρετισμός, αλλά μια συνάντηση γεμάτη ελπίδα. Τα λέμε στο μέλλον, Ρέιντζερς! Θα είμαι πάντα έτοιμος να είμαι εκεί για τους φίλους μου στο Royal Blue.»

Ο Μορέλος σημείωσε 124 γκολ σε 269 εμφανίσεις με τη Ρέιντζερς και ήταν ο πρώτος σκόρερ τους σε τέσσερις από τις έξι σεζόν του.

Αποκαλώντας το «αξέχαστο κεφάλαιο», είπε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας το 2021 και η εμφάνιση στον τελικό του Europa League την επόμενη σεζόν, όταν κέρδισαν το Κύπελλο Σκωτίας ήταν τα κυριότερα σημεία.

Η Σάντος, η οποία επιβεβαίωσε την απόκτηση του Μορέλος στην ιστοσελίδα της, είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα της Βραζιλίας με εννέα εγχώρια τρόπαια, με το πιο πρόσφατο να έρχεται το 2004.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X