Πρώτος σκόρερ της Λιθουανίας στο Παγκόσμιο ο Βαλαντσιούνας

Πρώτος σκόρερ της Λιθουανίας στο Παγκόσμιο ο Βαλαντσιούνας
Photo Credits: INTIME

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με τους 11 πόντους κόντρα στην Σερβία προσπέρασε τον Κλέιζα και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Λιθουανίας σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προημιτελικός της Λιθουανίας με τη Σερβία δεν εξελίχθηκε τόσο καλά για την ομάδα του Καζίς Μακσβίτις. Οι «πλαβί» με ηγέτη τον Μπόγκνταν Μπογκντάοβιτς «διέλυσαν» την Λιθουανία και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε ξεχωριστή σημασία για τον Γίονας Βαλαντσιούνας. Συγκεκριμένα ο παίκτης των Πέλικανς με τους 11 πόντους που σημείωσε προσπέρασε στην λίστα των σκόρερ της Λιθουανίας τον Λίνας Κλέιζα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μετρούσε 268 πόντους σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου και βρισκόταν στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο Βαλαντσιούνας, ωστόσο, στο φετινό Μundobasket έβαλε 110 πόντους, φτάνοντας τους 273.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X