Λίντστρομ: Απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ πριν υπογράψει στη Νάπολι

Λίντστρομ: Απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ πριν υπογράψει στη Νάπολι
Photo Credits: INTIME

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτησή του, πριν καταλήξει στη Νάπολι, αποκάλυψε ο Γέσπερ Λίντστρομ, εκφράζοντας παράλληλα τα «κόκκινα» αισθήματά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γέσπερ Λίντστρομ  είναι, εδώ και μερικές μέρες, παίκτης της Νάπολι. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος, πριν τους «παρτενοπέι» η Λίβερπουλ καραδοκούσε έντονα για την απόκτησή του, ωστόσο το ενδιαφέρον των «reds» για τον Δανό επιθετικό μέσο δεν καρποφόρησε, με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να αποκαλύπτει ότι είναι και οπαδός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Αυτό συνέβη διότι, όπως λέει και ο ίδιος, δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής, κάτι που είναι προτεραιότητά του, την παρούσα χρονική περίοδο. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Η Λίβερπουλ με ήθελε, είμαι οπαδός της Λίβερπουλ, οπότε θα ήταν μια τρελά συναρπαστική εμπειρία. Αλλά θα ήταν μια έξυπνη κίνηση; Βρίσκομαι σε μία φάση της καριέρας μου, στην οποία πρέπει να παίζω πολύ. Και για αυτό θεωρώ πως η Νάπολι είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα».

Στους πρωταθλητές Ιταλίας, ο Λίντστρομ υπέγραψε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, μετά από μία γεμάτη διετία στη Γερμανία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X