ΑΕΚ: Δύσκολα να κλείσει άμεσα στόπερ που να δηλωθεί και στην Ευρώπη

ΑΕΚ: Δύσκολα να κλείσει άμεσα στόπερ που να δηλωθεί και στην Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Δύσκολο φαίνεται να κλείσει η ΑΕΚ το στόπερ που θα κλείσει την τετράδα των αμυντικών και θα δηλωθεί στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα φαίνεται πως θα κλείσει άμεσα στόπερ στην ΑΕΚ για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα στην UEFA για τα ματς των ομίλων του Europa League, με τη διορία να είναι μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης (5/9).

Η ΑΕΚ παλεύει για την απόκτηση ενός καλού, ενός ποιοτικού στόπερ που θα συμπληρώσει την τριάδα των Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι εξελίξεις δεν θα είναι άμεσες. Δεν θα προλάβει, δηλαδή, να κλείσει παίκτη που να μπορεί να τον δηλώσει στη λίστα της στην UEFA για τα ματς των ομίλων του Europa League κόντρα σε Μπράιτον, Άγιαξ και Μαρσέιγ.

Ωστόσο, δεδομένα η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια για παίκτη στο κέντρο της άμυνας που θα έρθει για τα ματς στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με δεδομένο πως οι μεταγραφές στη χώρα μας παικτών που έχουν συμβόλαιο είναι μέχρι τις 15/9.

Και αυτό τη στιγμή που ο Αλμέιδα φαίνεται να πιστεύει πολύ στους νεαρούς Χρυσόπουλο και Ρόκσον Γιεμπόα. Δύο παίκτες που ναι μεν δεν έχουν εμπειρία και μία τέτοια στήριξη έχει ρίσκο, αλλά ο Ματίας κάτι παραπάνω ενδεχομένως να ξέρει.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει παράταση στον χρόνο μεταγραφής και ελεύθερων ποδοσφαιριστών μέχρι τις 30/9. Επομένως χρόνος υπάρχει τουλάχιστον όπως προαναφέραμε για να έρθει παίκτης που θα ενισχύσει την ΑΕΚ αμυντικά στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις της.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X